Result Semester 3 ❤

Assalammualaikum.. 💕

Akhirnya result kami semua dah keluaq pagi tadi.. 👏 Hahaha.. sem nie lah sem yang paling lama nak tunggu result keluaq. 😓 Mungkin sebab lecturer nak tunggu semua orang hantar report masing-masing kot. Sebab kami semua buat ROS kan sebelum nih.. huhu.. tu yang lambat tu result nak keluaq.. 😆

Alhamdulillah result masih dalam range yang aku puas hati.. In Shaa Allah semester depan aku akan usaha lagi untuk dapat lebih baik. 😁 oh yaaa.. Aku dah janji nak cerita serba sedikit pasal orentasi sekolah aku tu kan? Nanti aku cerita selama 2 minggu tu aku buat apa dekat sekolah.. heheheh.. 😍

xoxo,
MissY 💘

Comments

Popular posts from this blog

Sebab Perempuan Tawar Hati Dengan Lelaki

Apa Itu Period Pain??

Tips Penjagaan Wajah Wanita Korea

Apa Kata Hati??

#THROWBACK - Konvokesyen-12 PSMZA 2015