Posts

Showing posts from September, 2016

New Semester Begin

Assalammualaikum..

4/9 haritu dah bermula semester baru kami semua. Harini baru berkesempatan nak tulis blog. Hehe.. Sibuk kemas barang-barang, settle kan daftar kursus, dan tidoq. Hahahaha. Tidoq tu penting tau. Letih perjalanan jauh datang Johor nih. Lepas tu pulak kelas aku untuk semester nie semua full. Maksud full dekat sini ialah dari pagi sampai ke petang. Hari Isnin pulak aku ada kelas malam sebab kelas siang dah penuh so depa buka satu kelas untuk kami. Malam sebab tak nak clash dengan jadual lain. Pening tau nak susun jadual kelas nih. Nie dah habis baik aku susun dapat macam nie. Hari Khamis ada satu kelas je. Pagi. So kalau nak balik kampung ke nak ke mana-mana ke, petang tu dah boleh gerak. Hehe..

So aku harap takda perubahan jadual dah. Walaupun full kena redha jugak lah. Hahah.. Apa boleh buat? Pelajar kan, ikut je, belajar je sampai habis. Hmmm.. Pasrah betoi ayat aku. Hahahaha.. Apa pun sem nie aku harap aku boleh maintain pointer. Tapi serius ketaq sikit dengan saubj…

Sebab Perempuan Tawar Hati Dengan Lelaki

Assalammualaikum..
Aku yakin mesti ramai perempuan yang pernah merasa tawar hati dengan lelaki. Sama ada mereka masih single atau sudah berjumpa dengan yang lebih baik. Aku terbaca pasal topik tawar hati nie dan aku pun terasa nak share dekat blog aku. Untuk bacaan aku di masa hadapan apabila tiba-tiba aku patah hati aku boleh baca dan kuat balik. Siapa tahuuuuu? Hahahaha..
Semua yang aku tulis nie berdasarkan apa yang aku baca dan yang aku tambah-tambah sendiri ikut pengalaman dan komen aku sendiri mengenai topik nie. Situasi setiap orang berbeza. Jangan salah faham pulak dengan apa yang aku tulis.
Kebanyakkan perempuan nie kalau dia dah sayang, dia akan sayang seorang je. Hampa jangan laa nak tuduh dia ada orang lain ke apa. Penting untuk kau percaya pasangan kau. Kalau dah jumpa yang betul-betul setia dengan kau janganlah nak cari lain. Aku nasihat nie. Bila dia dah tawar hati, memang dia akan tinggalkan kau terus.
Kau jangan nak cakap dia kejam ke apa sebab dia dah lama bersabar,…