Posts

Showing posts from May, 2016

Nikah vs Belajar

Image
Assalammualaikum..

Wahh lama betol aku tinggal blog nie.. Post birthday sendiri pun tak dapat nak up.. Hihihi.. Nampak benor busy dia tu.. Hahaha.. *poyo* Okay lah banyak benda aku nak cerita sebenarnya nih.. tapi satu-satu laa ye.. So, harini aku pilih nak cerita pasal forum semalam.. Haa forum apa? Forum Ustazah Fatimah Syarha dengan suami dia Dr. Farhan Hadi.. Sapa yang rajin tengok rancangan Fiqh Wanita dekat tv3 tu mesti kenal ustazah nie.. Haa, semalam dia datang universiti aku buat forum tajuk Pernikahan Vs Pelajaran.. Haa, sambil baca nie play lagu nasyid In-Team - Kasih Kekasih.. Mesti menusuk jiwa hampa. Hahahaha.. Okay joke.. Sebab semalam ada persembahan nasyid and depa nyanyi lagu favourite aku nih.. In-team pulak.. Kumpulan favourite dari kecik lagi.. Adoii.. Lemah semangat.. Hihi..

Ustazah bagitau semalam gambar poster nie masa dia konvo master.. hihi 
Isu yang banyak dibincangkan adalah berkenaan situasi pelajar yang ingin berkahwin sewaktu belajar dan pelajar yang sud…