Wednesday, April 22, 2015

Happy 22 Alia ♡

Assalammualaikum...
Hello, lama tak update dekat sini haa....
Busy sangattt ! hahaa xD *makan tido tengok tv*
Apa pun Happy 22 To Me ! hahaha... baru berkesempatan nak update hari nie.. besday da lepas 2 hari dah :P hahaha

First of alll, seperti yang sedia maklum umur aku dah meningkat ke 22 tahun 20 April hari tu... so, aku nak ucap terima kasih dekat semua yang sudi wish dekat aku dan semoga doa-doa kalian dikabulkan.. Aamiin ! hihihi ~

So..... tujuan aku update hari nie nak sebab share sikit wishes yang aku dapat dari kawan-kawan tersayang nie semua.. hahaha ! tapi tahun nie sedih sikit sebab tak meriah macam aku sambut dekat dungun 3 tahun dulu dengan kengkawan poli ! hihi.. yang best depa siap nak postpone time konvo nanti ! wahahaha ~ ini tidak adil ! asyik aku je kena buli ! -_- 
Btw, memang serius rindu sangat dekat semuaaa ! :(

Sebelum pape aku nak mintak maaf dulu dekat sesiapa yang aku tak terSCREENSHOT nie ! banyak tak termampu nak screenshot semua.. hihi.. tapi aku sangat hargai semua ucapan dan doa dari hampa semua ! expecially group 4sc1,4sc2 & 5sc1, 5sc2 , group family kulim , group ex-6U3 SKTAM ! jugak kengkawan yang private chat dekat FB, WECHAT, dan WHATSAPP ! xD

Okey antara wish yang sweet macam gula aku dapat adalahhhh ~
Nie wish dari IG ! ;)






Nie pulak dari kengkawan yang dengan gagah dan tekun edit gambaq pastu bagi wish panjang lebar dekat aku ! ahahaha ~ haaa... aku ikot urutan nih ! hahaha :P







haaa... panjang kan? terharu betoi bila baca ! hihihi ~
okey next ! kita tengok kengkawan dari WECHAT pulak ! hihihi ~

okey nabilah, memang aku gelak gila bila baca ayat dalam kurungan hg tu ~ hahaha.. Aamiin... ada rupa sikit ja macam Mark Adam tu pun da okey ! hahahaha :D

okey kat sini nak bagitahu sikit ! bentuk love dekat font tu adalah huruf "o" kecik yee ~ hahahaha.. 
macam bentuk teddy tu adalah "O" besar ! hihihihi.....


mama still setia dengan panggilan kajol tu ! hahaha ~ jangan terkejut konvo nanti i jadi kajol kat dalam dewan nanti :P



untuk yang nie aku just nak fokus dekat orang wish je, yang aku balas aku tak screenshot pun ! hihi ~
next....... kita pegi dekat WHATSAPP pulak ~ hihihi



haaa.. sebenarnya terkejut dapat wish dari kawan aku sorang nie ~ sebab da lama sangat tak jumpa ! last jumpa masa darjah 6 ! 10 tahun lepas ~ hihihi ~ afiqah salah sorang bestfriend aku masa sama-sama jadi pengawas sekolah dulu ~ ada rezeki kita jumpa okey.. inshaAllah.. rinduuu ~ :')


haa... hat nie boleh terSNAP sebab dia sorang ja yang suka-suka panggil aku nama tu ! kahkahkah ! *anda tahu anda siapa* kbai ~ :P

Okey.. sambung lagi wish-wish dari housemate tersayang dekat dungun dulu ! haaa.. jenoh baca ~ panjang lebaq ! hihihi ~ thankyou sayang ku semua ! :*


lepas qis cakap aku baru taw yang ma ngn kakdeq selalu bersemangat nak buli aku.... hahaha :P



kakdeq seperti biasa ada ja nama baru dia nak bagi dekat aku ! hahaha ~ setiap kali pasal music hg mesti ingat aku kan... hahaha :P



haaaa.... hat nie special sikit sebab iman sampai tukar status wasap dia *nampak tu kat bawah nama dia tuuuu* hahaha ~ so sweet iman ! rugilah lelaki yang taknak dekat iman ! auwwww :* nanti konvo iman dengar alia gelak puas-puas k ~ kalau perlu, rakam taw.. supaya boleh dengar bila rindu nanti.. alia tahu gelak alia tu merdu sangat ! hahahaha :P bunga nanti alia claim ! xD

okey last, kita tengok FB pulak ! tapi aku tak amik semua ! matilanakkk nak amik semua ! ahahaha :P

haaa... tq semua kengkawan yang wish tuuu ! terima kasih atas doa kalian.. kita hargai semuanyaaa haa.. cuma tak mampu nak amik semua tapi kita da balas satu per satu :P hihihi

nie kita tertarik nak amik sebab part berat badan tu menarik hati ini ! hahahaha ~ alia da naik berat da nie ~ tengah berusaha nak turun balik ! :P kikikiki ~


okey tu je yang mampu nak ditunjukkan ! xD
thankyou for all the wishes ! memandangkan aku da cukup umur 22 tahun, azam aku nak berubah ! nak buang sikit perangai budak-budak nih.. hahaha.. nak nampak matured sikit kononnyaaa.. doakan yang baik-baik yaaaa ! kikiki ~ :P

sampai sini saja laa aku merepek malam nie ~ thank you sudi membaca ! wakakaka ! :D
Assalammualaikum.. Good night ! :P

Yang Penat Menaip,