Posts

Showing posts from April, 2015

Happy 22 Alia ♡

Image
Assalammualaikum...
Hello, lama tak update dekat sini haa....
Busy sangattt ! hahaa xD*makan tido tengok tv*
Apa pun Happy 22 To Me ! hahaha... baru berkesempatan nak update hari nie.. besday da lepas 2 hari dah :P hahaha

First of alll, seperti yang sedia maklum umur aku dah meningkat ke 22 tahun 20 April hari tu... so, aku nak ucap terima kasih dekat semua yang sudi wish dekat aku dan semoga doa-doa kalian dikabulkan.. Aamiin ! hihihi ~

So..... tujuan aku update hari nie nak sebab share sikit wishes yang aku dapat dari kawan-kawan tersayang nie semua.. hahaha ! tapi tahun nie sedih sikit sebab tak meriah macam aku sambut dekat dungun 3 tahun dulu dengan kengkawan poli ! hihi.. yang best depa siap nak postpone time konvo nanti ! wahahaha ~ ini tidak adil ! asyik aku je kena buli ! -_- 
Btw, memang serius rindu sangat dekat semuaaa ! :(

Sebelum pape aku nak mintak maaf dulu dekat sesiapa yang aku tak terSCREENSHOT nie ! banyak tak termampu nak screenshot semua.. hihi.. tapi aku sanga…