Posts

Showing posts from September, 2014

Balik Kampung !

Image
Wahhh... lama rasanya tak update blog nie.. bz laa sangatkan.. padahal line lembab gila dekat rumah sewa tu.. nie pun sebab balik rumah tu yang boleh update.. hihihi.. sebenarnya lari balik rumah sebab poli bukan tengah cuti pun sekarang nie.. haha.. balik untuk cari ketenangan bak kata orang.. stress dengan segala macam benda.. grrr... Alhamdulillah otak da clear sikit balik 3 hari nie.. hehe..
So kali nie alang-alang dah balik rumah aku nak share cerita-cerita pasal kat sini aje lahh... kali nie aku balik adik dengan sepupu aku ada dekat rumah.. terkejut jugak sampai pagi-pagi tu buka pintu bilik tengok ada dua orang manusia dalam bilik tengah tidoq.. hihihi.. *jangan marah*
Semalam kami p tengok wayang cerita Maze Runner.. serius best tapi macam debor sikit.. haha.. nak taw kenapa kena p tengok sendiri lahh.. tapi bapak best.. gempak gilaa.. hahahaha.. bagi aku lah tapi kalau orang yang suka jiwang-jiwang nie maybe dia tak minat sangat cerita macam nie.. hehehe.. tapi ending cer…