Posts

Showing posts from April, 2014

Happy Sweet 21 Nur Alia Nabila ♥

Image
lama rasanya tak menaip dekat blog nih....maklum laa..tengah final..hihihi...tapi Alhamdulillah final dah abis...esok ummi abah datang angkut aku sekali dengan barang-barang bawak balik Kulim Kedah...yeayyyy ! hahaha....tidoq tak lena lahh malam nie....

okey dah lari tajuk nih...actually aku nak share story sikit pasal birthday aku hari tu (20 April) housemates aku nie semua dah plan baik punya nak kenakan aku...sampai ternangis laa aku dibuatnya...hahahaha *malu kejap*

okey....mula sekali malam lepas pukul 12 tu kengkawan aku nie semua tak tidoq lama..dalam hati aku "kenapa laa depa nie tak tidoq lagi? selalunya awai lagi dah landing lentok bagai" sumpah ketaq perut takot depa buat macam-macam kat aku...hahaha...last sekali depa pakat nyanyi lagu HAPPYBIRTHDAYdekat aku....lepas tu DHADAbuat pandangan yang menyeramkan...terus aku amik bantal tutup muka..syok ja depa gelak kat aku...hahahaha *punya takot sampai jadi lagu tu* maka terselamatlah aku malam tu.....lewat jugak la…

Hello April

Image
Assalammualaikum....

sebulan tinggal blog nie bersawang...hihihi..nak buat macam mana bz punya pasal...hidup student macam nie lahh...tambah pulak sem nie ada subjek projek..so, bertambah laa keBZan tu..meh sapu sawang sikit...fuhh...fuhhh.... :P

okeyyy...rasanya belom terlambat lagi kot nak mengalu-alukan kedatangan bulan April nie...kikiki....(macam over je..kisah pulak..blog aku kan..suka hati aku laa...hahaha)

so......
welcome April !

be nice with me cause it's my birth month ! aku sepatutnya hanya perlu tersenyum untuk bulan nie...and one more thing...Final Exam jugak mula bulan nie...boleh dikatakan sebulan jugak final aku kali nie walaupun ada 4 paper je...gap panjang sangat..huhu..tapi okey jugak tak perlu rush sangat nak study sampai lewat malam macam sem-sem lepas...good luck untuk semua kawan-kawan PSMZA yang akan sama-sama menempuh final nanti...study smart uolls ^_^

so April.....
new month ! new me ! new life...semoga segala keajaiban bakal berlaku pada bulan nie..sem…