Posts

Showing posts from October, 2013

5 days to go ! ^_^

Assalammualaikum...

petang nie sejuk je sebab kat luar tu hujan lebat ! rasa nak pergi main hujan je tapi memikirkan minggu depan adalah minggu untuk berperang kat poli tu pulak. perang apa? jeng jengg ! minggu depan aku dan semua kawan-kawan yang tengah praktikal sem nie kena balik poli untuk present LI kami semua nie...wish me luck korang ! hehe... :)

kalau nak ikotkan tarikh aku naik bas tinggal lagi 5 hari je sebelum present ! so, minggu nie je minggu last nak selesaikan segalanya...report pun boleh kata dah 90% dah siap...tapi aku still tak puas hati dengan report aku tu...so aku turunkan jadi 80% ! tarikh present aku 7hb nanti...ngeeee....ada lagi masa...insyaAllah Alia boleh ! fighting fighting !! :D

dalam hati sebenarnya bukan excited sebab nak habis LI nak pergi present pun ! tapi sebab nak jumpa balik dengan semua kawan-kawan dekat poli tu :D hehehe...serius rindu sangat-sangat ! bayangkan lima bulan tak jumpa...hanya chat dekat facebook je...aku tak boleh bayangkan bila dah h…